BRAIN SUPPORT

29.50 

Brain support je prehransko dopolnilo namenjeno izboljšanju delovanja možganov, večanju koncentracije in zbranosti ter izboljšanju spomina. Izjemna formula pomaga tudi pri obvladovanju stresa in pozitivno vpliva na naš živčni sistem.

Opis

BRAIN SUPPORT – prehransko dopolnilo

Količina: 30 kapsul

Vsebina na 1 kapsulo:

– Teanin 150 mg

– Magnezijev oksid 120 mg

– Kofein 100 mg

– Cink 10 mg

– Železo 0,5 mg

– Kalcij 300 mcg

Sestava kapsule: Želatina (ovojnica), Mikrokristalna celuloza (polnilo), Silicijev dioksid (sredstvo za ločevanje), Magnezijev stereat (sredstvo za ločevanje).

Priporočena dnevna količina: vzemite 1 kapsulo dnevno z zadostno količino negazirane vode, najbolje med zajtrkom ali kosilom.

Minerali, ki jih Brain support vsebuje, so izjemno pomembni za celoten organizem in prava hrana za možgane.

Magnezij in kalij prispevata zlasti k delovanju živčnega sistema, saj na telo delujeta pomirjajoče, železo pa možganom zagotavlja kisik, ki je nujno potreben za presnavljanje glukoze.

Cink ima vlogo pri kognitivnih telesnih funkcijah in antioksidativni učinek, saj ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Kofein pomaga pri jačanju miselnih sposobnosti in zmanjšuje zaspanost, teanin pa je izjemno pomemben pri sproščanju nevrotransmiterjev( dopamina in serotonina), s čimer posledično vpliva na sposobnost učenja in naš spomin.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Proizvajalec ne odgovarja za nastalo škodo, ki je lahko posledica neprimernega ravnanja. Ni priporočljivo za ljudi, ki so alergični na vsebino izdelka. Uživanje ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in majhne otroke. Hranite pri temperaturi do 25°C. Proizvod varujte pred direktno sončno svetlobo.

Rok uporabe je označen na embalaži.

Dodatne informacije
Mesto delovanja

Možgani

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.