VITAMIN D3 + K2

23.90 

Vitamin D prispeva k vzdrževanju zdravih kosti. Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi.

Opis

VITAMIN D3 + K2 – prehransko dopolnilo

Količina: 30 tablet

Vsebina na 1 tableto:

– VItamin D3 125μg

– Vitamin K2 100μg

Sestava tablete: Mikrokristalna celuloza in Dikalcijev fosfat (polnili), silicijev dioksid in magnezijev stereat (sredstvi proti sprijemanju).

Priporočena dnevna količina: vzemite 1 tableto dnevno z zadostno količino negazirane vode.

Pozitivni učinki vitamina D3 in K2

Vitamin D3 regulira imunski odziv, regulira krvni tlak, vpliva na izločanje inzulina, vpliva na mineralizacijo kosti in še bi lahko naštevali. Vitamin K pa ljudje verjetno najmanj poznajo, saj se ga omenja le redko, poznamo ga v obliki K1 in K2. Vitamin K2 je pomemben pri tvorbi kosti in pri preprečevanju kalcinacije mehkih tkiv.
Za pravilno nalaganje kalcija v tkivu ter preprečevanje kalcinacije je kombinacija vitamina D in K2 ključnega pomena.
Opozorilo: priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Proizvajalec ne odgovarja za nastalo škodo, ki je lahko posledica neprimernega ravnanja. Ni priporočljivo za ljudi, ki so alergični na vsebino izdelka. Pripravke z ginkom pa predvsem ne smejo uživati tisti, ki jemljejo zdravila za preprečevanje strjevanja krvi, saj lahko povzročijo spontane krvavitve. Ravno tako naj ga ne uživajo nosečnice. Hranite pri temperaturi do 25°C. Proizvod varujte pred direktno sončno svetlobo.

Rok uporabe je označen na embalaži.

Dodatne informacije
Mesto delovanja

Imunski sistem, Kosti

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.